Viden om Astrologi

   Den Universelle Bevidsthed 

Esoterisk Astrologi - Spirituel vejledning - Et Kursus i Mirakler.


Et Horoskop består kort fortalt af en Cirkel, der er delt i 12 lige store Afsnit for hvert af de 12 Dyrekredstegn, der således fylder 30 Buegrader hver og indtegnes i den Rækkefølge, hvori Solen passerer dem under sin årlige Vandring fra Forårsjævndøgn til Forårsjævndøgn.I denne Figur afmærkes de nøjagtige Positioner for Solen, Månen og de Planeter på det ønskede Tidspunkt (til dette Brug anvendes særlige astronomiske Tabeller, de såkaldte Efemerider, indeholdende Planetstillingen for hver Dag i Året eller i en Årrække).


Endelig indtegnes Horizontens Stilling, set fra det pågældende Sted, således at det fremgår, hvilken Del af Zodiakalen der befandt sig over og hvilken under Jorden på det omhandlede Tidspunkt. Horizontens østlige Skæring med Zodiakalen (Ascendenten) angiver, hvilket Punkt af denne der netop var i Færd med at stige op over Synskredsen i det omhandlede Øjeblik og er det vigtigste Punkt i hele Horoskopet.Endelig inddeles efter en særlig trigonometrisk Fremgangsmåde hele Omkredsen i 12 Sektorer, udgående fra Ascendenten mod Øst, de 12 såkaldte astrologiske "Huse".Astrologi Planeternes betydning.

Personligt og Esoterisk-


De kollektive planeter.


Saturn


Saturn hersker i Stenbukken og det er ikke tilfældigt, hvis du ser Stenbukken så lever den i bjergene på stejle klipper og i hårdt terræn.Saturn hersker over vores skelet vores struktur og opbygning, vores knogler og tænder. Det er Karmas herre og derfor styre Saturn også tiden. Med tiden vil vi få  den erfaring vi til en start mangler så, der hvor du har Saturn stående i dit horoskop mangler du erfaring til at starte med.


Saturn er autoriteten, Saturn er der for at lære os at tage ansvar for vores handlinger så vi kan udvikle os som ansvarlige og bevidste mennesker og tager 100 procent ansvaret for vores eget liv.


I græsk mytologi er Saturn søn af Uranus og Gaia, Himmel og Jord. Han tog magten fra sin far, og kastrerede ham og sendte ham ned i det dybeste Tartaros. Advaret af en spådom om, at han selv ville blive styrtet af en søn, slugte Kronos/ Saturn alle de børn, som hans søster Rheia fødte ham.


Da Rheia til sidst rakte Kronos en indsvøbt sten i stedet for den nyfødte Zeus, blev den kommende olympiske Gudekonge reddet og tog senere magten fra Kronos.

Romerne identificerede deres gud Saturn med Kronos.


Senantikke mytologer og filosoffer identificerede Kronos med Chronos Tiden. Tiden er afgørende for vores livserfaring og med tiden bliver vi forhåbentlig mere kloge og erfarne mennesker. Udover tiden står Planeten Saturn også for mål, ambitioner, fader, autoritet, struktur, virkelighed, ansvar og disciplin.Pluto


Astrologisk set står planeten Pluto for transformation. Det handler om valg. Pluto er som en lås der skaber blokeringer i dit sind, der manifestere sig, som angst og kontrol men når først valget er truffet og du tager en beslutning om ikke at lade frygten styre dit liv så har du overvundet angsten.


Hvad kan vi lære af planeten Pluto. Den hersker i Skorpionen og styre dit sakral chakra den er fastlås og overgiver sig ikke frivillig. Den vil have, at du skal træffe et valg, men det bliver ikke uden kamp. Det handler om overgivelse.Pluto er din psykes dybeste og mørkeste steder. Der hvor du kæmper mod forbudte følelser som Had,vrede, magt, kontrol, død, sorg og perversitet. Ofte ses en markant Pluto i horoskopet hvor der er sket svigt, overgreb, forladthed, mishandling, skyld og misbrug.At overvinde disse traumatiske oplevelser kan føre til en heldbredelsesproces, der kan give dig enorme psykiske evner. Du bliver i stand til, at hjælpe andre mennesker med, at komme igennem smertefulde oplevelser og dysfunktionelle adfærdsmønstre som du er låst fast i.Pluto hjælper os med, at genopbygge og regenerere, men ikke før vi har været en tur igennem helvedes porte. Der er selvfølgelig en mening med galskaben selvom det kan føles meningsløst og se meget dystert ud. Vi er åndelige væsner på rejse i en krop og vores opgave er at finde hjem igen.

Pluto hersker over Skorpionen og reagere i underverdenen hvor Hades bor. Alt hvad der er fugtigt, dunkelt og mørkt er skorpionens område.Skorpionen er den fødte forsker og psykolog de elsker at grave ned til rødderne de er lidenskabelige, mistænksomme og intense.Myten om Herkules og de 12 arbejder er, at han drager ned til underverden for at finde den ni hovedet slange Hydra. Det er først da han hugger det sidste hoved af og bringer det op i lyset, at det mister sin magt. Pluto handler om vores angst.


Vi er nødt til, at dykke dybt i vores indre for at konfrontere os selv med Hydra den ni hovedet slange. Det lykkedes Herkules, at besejre Hydra


Uranus.


Han var Gaias første søn og samtidig hendes mand. Sammen fik de 12 gudebørn, titanerne, foruden kykloperne og de hundredarmede. De to sidste søskendeflokke spærrede Uranos inde i Tartaros. Titanerne skræmte ham, og derfor blev de skjult dybt inde i Gaias indre.


Kronos kastrerede faderen med kyklopernes segl og smed det afhuggede lem i havet. Af blodet, der dryppede på jorden opstod erinyerne (skæbnegudinderne), og af skummet, der kom, da lemmet ramte havet, opstod den "skumfødte" Afrodite, gudinde for den fysiske kærlighed. De detroniserede Uranos, der trak sig tilbage til sin himmelhvælving. Han spåede inden da, at det, som var overgået ham, også ville overgå Kronos, når han kom til magten.Uranus er ideerns verden det er vores inspirationskilde. Uranus er oprørsk og finder nye veje, nye måder at se tingene på. Det er ideialisme på højt plan. Uranus står for nyskabelser, elektrisitet, IT, pludselighed og vores nervesystem.

De nye Planeter.

Makemake, Eris, Haumea, Ceres.


Eris

Eris blev opdaget i 2008

Esoriterisk er eris den planet der viser den indre vej det er sagnet om

en gudinde der kastede stridens æble ind i en forsamling af gudinder, hvorved hun påpegede at dette æble var til den smukkeste.


Eris er nøgtern og nøgeregnende hun ser i gennem sløret af illusioner og skelner klart og gerne den sandhed der er ilde og uhørt. Det er ikke altid noget kønt syn når vi for øje på vores eget spejlbillede i andre mennesker og her handler det om at være fokuseret på og accepterer tingende som de er klart og tydeligt uden at være fordømmende-


Makemake.

Når man med Eris i hånden er hudløst ærlig, kan man lande i en situation hvor man kommer til at stå helt alene. Makemake handler om at gå selv. Det hus og område i horoskopet som Makemake står i fortæller hvilket område du er nødt til at stole på dine evner.


Haumea.

Er modergudinden for alt liv og frugtbarhed. Haumea stiller spørgsmålet hvad vil du give liv til. Hvad skal have din energi og opmærksomhed og hvad vil du ikke holde liv i. Når man i sin personlige udvikling er blevet i stand til at gå selv, er det de spørgsmål man bliver konfronteret med.


Ceres.
Siden er under redigering.


Månens betydning.

Personligt og Esoterisk.


Månens cyklus har indvirkning på høsten. Den har indflydelse på kvindens cyklus den påvirker tidevandet og vores kalender. En Måned.Månen symbolisere moderen det feminine fortiden det ubevidste og vores følelser. Månen er en kold planet men når solen skinner på den lyser den op. Der bliver kastet lys på det ubevidste.

Alt hvad der har med månen at gøre er at rense for gamle tilstande. Månen er ubevidst, men når solen kaster sit lys på den ved fuldmåne har vi mulighed for at oplyse ubevidste tilstande i psyken.


I det område af Horoskopet, hvor din Måne står er her du har dine følelser investeret. Er det eksempelvis i Jomfruen som er et jord tegn vil der være en tendens til at kaste sig over praktisk arbejde når følelsesmæssige tilstande presser sig på.


Står din Måne i et lufttegn kan der være en tendens til at tænke med følelserne analysere dem i stedet for at mærke efter. Månen er værd at lægge mærke til i Horoskopet fordi den fortæller dig, hvordan du er følelsmæssigt indrettet.

 

Esoterisk er Månens betydning renselse af Familiekarmaen. Månen skjuler Uranus, hvilket betyder frihed, når vi har renset os fra gamle familiemønstre og bånd der ikke længere er hensigtsmæssige vil vi komme til at opleve en ny frihed.

Planeten Uranus handler om at blive fri og uafhængig.De personlige planeter og deres betydning.


Merkur. Intellekt, tanke, kommunikation, viden, sprog tale og søskende.

Hersker  I tvillingen


Venus. Balance, partneren, den anden, løsning, kompromis, fred, skønhed, æstetik, nydelse, værdi.

Hersker i tyren.


Månen. Følelser og temperament, moderlighed, familie, slægt, og fortid.

Hersker I krebsen


Mars. Kraft, vilje, mod, at yde og udføre en indsats. Kamp, strid og handling. Der hvor der er en arbejdskraft gemt.

Hersker i vædderen.


Solen. Identitet, ego, personlighed og selvfølelse.

Hersker  i løven.


Jupiter held, medgang, lykke og ekspansion. Udvidelse, lange rejser, tro, højere uddannelse, humor og vækst.

Hersker i skytten og fisken (gl. hersker).


Saturn Ansvar, Struktur bærende skelet Ensom vandring mod ansete mål. Ensomhed, vægt, modstand og styrke. Faderlighed og knusende overmagt.

Hersker I stenbukken


Uranus. Individualitet, frihed, ubundethed, fællesskabsånd bestående at fuldt udviklede individer.

System og holismeindsigt.

Hersker I Vandbæreren.


Neptun. Opløsning, intuition og forbindelse med alt. Åndelig forbindelse, musisk og ordløst talent. Upersonlig kærlighed.

Hersker i fisken


Pluto Forvandling,valg, nedbrud af illussioner, krise og forkastelse af eksisterende for at nå til sandhed og fuld forening.

Evne til at slå ihjel for sandhed. Det personligt ubevidste. Karma.

Hersker I Skorpionen


Måneknuden.Medfødte kompetencer  og meningsfulde udfordringsretninger.

Syntesepunkt i månebanens skæring med eklipitika.


Lykkepunkt. Matematisk syntesepunkt mellem ascendanten, solens og månens placering.


De nye planeter.


Ceres. Orden,renhed, detaljeorienterede, perfektionisme og tjensetarbejde.

Ny hersker i Jomfruen.


Eris. Klarhed, at se igennem sløret og skære ind til benet.

Ny hersker i vægten.


Haumea. Den store moder gudinde Hvad giver du liv til.

Esoterisk høre den til i Krebsen, der hersker over familien, hvilken nye

projekter skal fødes, hvad vil du skabe.


Makemake. planeten siges esoterisk at herske i vædderen, hvor er det du

skal stå helt alene, hvor er det du skal gå selv.Stjernetegnene.


Vædderen.

Kardinal ild; styret af Mars

Viljestyrke, impulsivitet, initiativ, mod, energi, aktivitet

Kaster sig ofte hovedkulds ud i ting


Tyr.

Fast jord; styret af Venus

Sensuel, nydelsessøgende, standhaftig, tilstræber tryghed

Kan se rødt ved langvarig provokation


Tvilling.

Bevægelig luft; styret af Merkur

Mental type, vittig, kommunikerende, mobil, er glad for at lære nyt. Bliver sjældent hængende ved jorden


Krebs.

Kardinal vand; styret af Månen

Emotionel type, stædig, søger tryghed og nærhed

I høj grad et familiemenneskeBevægelig luft; styret af Merkur

Mental type, vittig, kommunikerende, mobil, er glad for at lære nyt. Bliver sjældent hængende ved jorden


Løve.

Fast ild; styret af Solen

Glamour, generøsitet, organisationstalent, centrum for opmærksomheden

Elsker at snuppe den største bid


Jomfru.

Bevægelig jord; styret af Ceres

Præcis, differentieret, gør det nødvendige, nyttebetonet

En kritisk indstilling


Vægt.

Kardinal luft; styret af Iris

Sans for skønhed og proportion, taktfuld, søger balance og harmoni. Til tider vægelsindet


SKORPION.

Fast vand, styret af Pluto.

Skarp, lidenskabelig, gennemborende, ekstreme situationer

Underverdnen, transformation


Skytte.

Bevægelig ild; styret af Jupiter

Fri fugl, sorgløs, elsker bevægelse, munter

Søger efter mål for straks af finde nye mål.


Stenbukken.

Kardinal jord; styret af Saturn Udholdende, har en fornemmelse af formål, stolt, ambitiøs

Kan sidde fast højt oppe i forrevne klipper


Vandbærer.

Fast luft; styret af Uranus Kommunikerende, humanitær, progressiv, broderlig

Universel indstilling med en glimtvis, overraskende elektrisk.


Fisk.

Bevægelig vand; styret af Neptun

Følsom, medfølende, hjælpsom, selskabelig

Meget tilpasningsvillig, illusorisk

Cvr 27555624 Copyright 2019 by devalightworker.dk